U Prelogu otvorena nova Stanica za tehnički pregled vozila

U Prelogu je 16. travnja službeno otvorena Stanica za tehnički pregled Centra za vozila Hrvatske, u izgradnju koje je uloženo 8,5 milijuna kuna.

Predsjednik uprave Centra za vozila Hrvatske Davorin Pavlović rekao je da se u Prelogu godišnje obavi oko 7000 tehničkih pregleda, a cilj je 10.000 u narednih nekoliko godina. Nova Stanica ima dvije tehnološke linije, razne nove mogućnosti kontrole vozila, a može primati i kamione, što dosad, na staroj lokaciji, nije bio slučaj. – Cilj je da svi u Hrvatskoj imaju jednake uvjete pristupa našim uslugama – dodao je Pavlović, javlja Prelog.hr.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek čestitao je investitorima i zahvalio na odabiru Preloga kao grada dobrog za investiranje. Istaknuo je da to već treće otvorenje nekog gospodarskog objekta u posljednja četiri mjeseca. – Razina usluge ovim objektom podiže se na višu razinu, a važno je i to što ovakav moderan objekt podiže razinu sigurnosti u prometu – rekao je gradonačelnik Kolarek.

Objekt u Ulici kralja Zvonimira u nazočnosti uzvanika, među kojima je bio i međimurski župan Matija Posavec, blagoslovio je župnik preč. Antun Hoblaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije