Grad Čakovec će putem javnih radova zaposliti 18 osoba

Na temelju Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja kojeg je donijela Vlada Republike Hrvatske, a u skladu s Uvjetima i načinu korištenja sredstava za provođenje mjera koje je prihvatilo Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Grad Čakovec raspisao je javni poziv za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području Grada Čakovca. 

S ciljem revitalizacije javnih površina, što uključuje hortikulturno uređenje javnih zelenih površina, uređenje zelene površine u smislu košnje, okopavanja, zalijevanja, grabljanja travnjaka, zbrinjavanja korova, Grad Čakovec kao inicijator i izvršitelj programa javnog rada iskazuje interes i potrebu za zapošljavanje 18 nezaposlenih osoba putem javnih radova za postupak revitalizacije javnih površina na području Grada Čakovca.

Program javnog rada traje 6 mjeseca u punom radnom vremenu. Prijaviti se mogu svi koji ispunjavaju uvjet koji postavlja Hrvatski zavod za zapošljavanje, a to je sljedeći:

– nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju Zavoda najmanje 36 mjeseci, 

– nezaposlene osobe koje su u evidenciji Zavoda najmanje 12 mjeseci i osobe koje su najmanje 6 mjeseci u evidenciji, a spadaju u posebne osjetljive socijalne skupine (branitelji, osobe s invaliditetom itd.).

Molbe se dostavljaju u Upravu Grada Čakovca, K. Tomislava 15 Čakovec, u roku od 7 dana od 28. veljače kada je objavljen ovaj poziv.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije