Prezentacije o programu ruralnog razvoja i IPARD programa

Prezentacija Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. za potencijalne korisnike s područja Međimurske županije održati će se 18. veljače 2014. u Zagrebu, u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78 s početkom u 11 sati.

Program ce prezentirati pomoćnica ministra, Davorka Hajduković sa suradnicima. Ovaj program ruralnog razvoja preduvjet je i temelj za korištenje sredstava EAFRD fonda (Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj).

Svi zainteresirani pojedinci/institucije mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarske djelatnosti MŽ na email: danica.posta@medjimurska-zupanija.hr ili telefon 040 374 002 najkasnije do 17. veljače 2014. godine do 12 sati kako bi popis prijavljenih proslijedili u nadležno ministarstvo.

Također vas obavještavAju da će se informativna prezentacija na temu predstojećeg, ujedno i posljednjeg natječaja IPARD programa, te Mjera iz Programa ruralnog razvoja održati i u Čakovcu i to 28. veljače s početkom u 11 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22, Čakovec.

Prijaviti se možete i detaljnije informacije dobiti u REDEA-i, na brojeve telefona 395 528 ili 395 586 te na email: mihaela@redea.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije