Radovi u Kotoribi: Asfaltiranje, izgradnja kanalizacije i uređenje doma

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uvjetima nastavljaju se radovi u Općini Kotoriba. Ovih dana povučen je novi sloj asfaltnog zastora u Murskoj ulici od Trga oslobođenja do “šiblja” u dužini od 470 metara. Radove u cijelosti financira Županijska uprava za ceste.

Nakon što je izgrađena kanalizacijska mreža, započelo je asfaltiranje Ulice Dragutina Domjanića u dužini 400 metara. Nedavno je završena kanalizacija u Ulici Vladimira Nazora, a nastavak radovi nastavljen je na izgradnji kanalizacije nastavljeni su u Zelengaju. Preostaje još izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici bana Jelačića čime će Kotoriba mrežu imati po cijelom naselju. Sve ove radove financiraju Hrvatske vode.

Spomenimo i da je završena druga etapa uređenja Društvenog doma u donjem kraju. Radilo se na uređenju svlačionica, sanitarnog čvora i parketa. Ovi radovi su koštali oko 150 tisuća kuna, od čega je 110 tisuća osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja, a ostatak je podmiren iz općinskog proračuna, rekao nam je općinski načelnik Ljubomir Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije