Slatki užici, degustacije i nagrade

Od petka do nedjelje se u varaždinskoj dvorani Arena održava regionalni pčelarski sajam SIVKA – Varaždin 2013. Sajam je počeo danas (u petak), a tijekom vikenda radno vrijeme je od 9:00 do 18:00. Med i sve što je vezano uz ped, pčele i sve što je vezano uz njih možete naći na ovom sajmu, a kako nam dolazi hladnije vrijeme kada će med biti najzdraviji i najdraži zaslađivač ovo je odlična prigoda da ganabavite kakvog god želite po povoljnijim cijenama.

Sajam je poučan za djecu – oči u oči s pčelama

Osim izložbenog dijela bogat je i stručni dio programa. Danas u podne prva tema bila je Kako nastupiti na tržištu. Subotnje teme su u 10:00 sati Kako izraditi projekt i sudjelovati u natječajima za sredstva iz EU fondova? U podne druga tema dana je Dobra društvena praksa u pčelarstvu te u 14:00 sati Apifarmacija, prozor u novo doba.

Veliki izbor meda za hladnije dane koji su pred nama

Teme trećeg dana u nedjelju su u 10:00 sati Ekološko pčelarstvo, u podne Pčelarski turizam te u 14:00 sati Urbano pčelarstvo. U nedjelju će se održavati od 10:00 sati radionice svaki puni sat na temu Pčelarsko dežurstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije