Sajam Mladih Poduzetnika: Predstavljamo tvrtku Trifolium

U sklopu najave Sajma Mladih Poduzetnika koji se 19. listopada održava u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, predstavljamo izlagače koji su odvažno odlučili krenuti u samostalne vode i postati kolovođa rasta i razvoja u svojim krajevima. 


Trifolium
je mala tekstilna stvaraonica s velikim ambicijama, da uvijek ponudi nešto inovativno, praktični i trendy za najmlađu populaciju od: jastučića za izlazak iz rodilišta, jastučića za krevetiće, zaštitnih ogradica, plahtica, poplunčić, posteljinica za krevetiće, praktičnih dekoracija za spremanje dječjih sitnica, svečane odjeće za posebne prigode odjelca, haljinice do fancy trakica, šeširića, kapica za prve šetnjice, svaka unikatna i posebna, ručno rađena heklana, ili šivana …

 
Na veselje najbližih da daruju, kupuju sa srcem za sreću, jer Trifolium je Djetelina, a velika je sreća naći onu sa četiri lista…

Vašu djetelinicu s četiri lista potražite web stranici www.stvaraonica.trifolium.com.hr ili u trgovini Baby Sedmica , Trenkova 75, Varaždin.


Trifolium

Obrt za proizvodnju ostale odjeće i pribora za odjeću, Ludbreg
Info mail: trifolium@trifolium.com.hr
Info mobitel: 099 841 5585

Prijavi se već danas i osiguraj svoje mjesto na Sajmu Mladih Poduzetnika u Čakovcu 19. listopada 2013. dvorana GOC. Požuri jer drugi su već krenuli, a preostalih izložbenih mjesta je sve manje!

Za samo 390 kuna promoviraj svoju tvrtku na način na koji si oduvijek želio, a o njemu mogao samo sanjati!

U ovoj cijeni dobivaš:

1. Izložbeni prostor
2. Flyere izrađene prema tvojoj želji (A6 format)
3. Promociju na internet portalima, radiju, TV-u, novinama, plakatima i jumbo plakatima
4. Kupon za ručak u restoranu Braco u Konzumu Čakovec

Nemoj previše razmišljati, prijavi se odmah na email revolucijaspavanja@gmail.com ili telefonski na broj: 095 904 96 56.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije