Sajam Mladih Poduzetnika: Predstavljamo tvrtku Dobra fotka

U sklopu najave Sajma Mladih Poduzetnika koji se 19. listopada održava u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, predstavljamo izlagače koji su odvažno odlučili krenuti u samostalne vode i postati kolovođa rasta i razvoja u svojim krajevima.


Dobra fotka
je tvrtka koja će se također predstaviti na Sajmu Mladih Poduzetnika.

Dobra fotka j.d.o.o. je mala i mlada tvrtka koja je nastala iz ideje i želje, kao i sam naziv tvrtke govori, za stvaranje dobrih fotografija. Emocije, posebne trenutke i situacije ponekad je teško opisati riječima zato je fotografija odličan medij kojim se pogled i misao fotografa na jednostavan način širi. Vlasnik tvrtke je Mihael Varga koji je pokrenu Misho Photography.

U periodu od godinu dana, tvrtka je postajala sve jača i zrelija na području fotografije. Uz samog vlasnika tvrtka ima vanjskog suradnika, koji svojom kreativnošću i idejama pridonosi razvoju tvrtke. Kolaboracijom tih dvaju profesionalnih fotografa dobiva se poseban dvojac čiji prvenstveni uspjeh se temelji na različitim idejama i vizijama te, što je još bitnije, timskom radu. Rasprava i brainstorming je svakodnevica koja je bitna kako ne bi nastali nepotrebni konflikti i nesuglasice te kako bi se razvijale što bolje ideje.

Pošto je tvrtka još nova jako je bitan stalni razvoj i modernizacija kako ne bi došlo do stagnacije u poslovanju zbog čega je i neophodno širenje van regionalnih granica te ulazak na druge tržišne niše. Zbog tog razloga tvrtka trenutno radi na izgradnji vlastitog poslovnog prostora, tj. studija gdje će se lakše, brže i efikasnije moći realizirati ideje fotografa.

Dobra fotka j.d.o.o., Misho Photography:

Email: misho.dobrafotka@gmail.com

Mobitel: 098 950 7967

Prijavi se već danas i osiguraj svoje mjesto na Sajmu Mladih Poduzetnika u Čakovcu 19. listopada 2013. dvorana GOC. Požuri jer drugi su već krenuli, a preostalih izložbenih mjesta je sve manje!

Za samo 390 kuna promoviraj svoju tvrtku na način na koji si oduvijek želio, a o njemu mogao samo sanjati!


U ovoj cijeni dobivaš:

1. Izložbeni prostor
2. Flyere izrađene prema tvojoj želji (A6 format)
3. Promociju na internet portalima, radiju, TV-u, novinama, plakatima i jumbo plakatima
4. Kupon za ručak u restoranu Braco u Konzumu Čakovec


Nemoj previše razmišljati, prijavi se odmah na email
revolucijaspavanja@gmail.com ili telefonski na broj: 095 904 96 56.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije