Media-Soft kao prva IT kuća s ovih prostora u IDC reportu!

Media-Soft, tvrtka sa sjedištem u Čakovcu osvanula u globalnome izvještaju analitičke kuće IDC kao jedan od vodećih Pharma CRM ponuđača na svijetu! Ovo je prvi puta da se netko iz Hrvatske i šire nalazi na tome popisu! IDC je analitička kuća sa največim kredibilitetom u svijetu ICTa.

Informatičke kuće koje su uključene u izvještaj imaju sjedišta u New Yerseyu, California, Paris, Newcastle i drugdje te se nakon toga spominje nas kao tvrtku iz Čakovca, Hrvatska!

IDC Health Insights, vodeće poduzeće za istraživanja, analizu i poslovno savjetovanje specijalizirano za IT industriju, objavilo je IDC MarketScape izvješće o CRM softverima specijaliziranim za farmaceutsku industriju. U izvješću su iznesni najnoviji trendovi i glavne firme globalnog CRM tržišta u farmaceutskoj industriji. Media Soft je naveden kao jedan o glavnih igrača.

Prenosimo riječi  i osvrt osnivača i izvršnog direktora Media Softa Damira Šafarića: “IDC je globalni vođa u konzaltingu IT industrije. Media-soft dizajnira rješenja specijalizirana i prilagođena farmaceutskoj industriji te je ta filozofija uključena u svaki proces našeg poduzeća. Inovativnost, fleksibilnost i troškovna efikasnost je ono što nas čini drugačijima i vodi prema naprijed. IDC je prepoznao našu predanost.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije