Supernovastična proslava četvrtog rođendana Supernove

Vodeći regionalni trgovački centar, koji se zbog odlične prometne infrastrukturalne povezanosti te raznolikog izbora mnogobrojnih brendova u međuvremenu isprofilirao kao nezaobilazna i omiljena međimurska shopping destinacija za cijelu obitelj, prošli je četvrtak zajedno sa više od 20 tisuća ljudi proslavio svoj 4. rođendan.

Tim su povodom brojni građani svih generacija uživali u cjelodnevnom bogatom programu za koji se, unatoč 800-ak raspoloživih besplatnih parkinga, tražilo mjesto više. Naime, tisuće vjernih kupaca iz Čakovca i okolice došle su tog dana kako bi zajedno sa SUPERNOVOM proslavile rođendan na lokaciji Optujska ulica 171 A/B/C u Varaždinu.


Carevi, Sanja Doležal, Ivana Radovniković i Neki to vole vruće

SUPERNOVA je svojim vjernim kupcima organizirala tradicionalno raskošnu proslavu:one najmlađe posjetitelje shopping park je počastio cjelodnevnim gratis sladoledom, kokicama i zabavnim lunaparkom, jednako kao i besplatnim animacijskim ponudama koje uključuju facepainting, nastupe skupine plesno-manekenske skupine, klauna, mađioničara, maskote te brojne nagradne igre, dok se za odrasle pronašlo i hladno točeno pivo.

Kulminacija zabavne proslave bio je spektakularan koncert popularnih Careva, a zatim Sanje Doležal, Ivane Radovniković i Branke Delić te Šomija iz skupine Neki to vole vruće.


(Inter)nacionalna kvaliteta – koncept za profesionalni uspjeh

Iza imena SUPERNOVA stoji projekt nagrađivane moderne, 30 mil. € vrijedne shopping investicije koja s 200-ak zaposlenih i međunarodnim izborom trgovina na 56.000 m² zemljišta objedinjuje sve potrebe jedne obitelji te već četvrtu godinu zaredom svojim uspješnim djelovanjem bilježi ne samo status vodeće trgovačke lokacije u ovom dijelu Hrvatske, nego i tendenciju rasta poslovanja.

Osim što je izabrana u TOP 5 najinovativnijih trgovačkih objekata u okviru srednjoistočne i jugoistočne Europe te u okviru projekta Najbolje u Hrvatskoj već drugu godinu zaredom valorizirana kao vodeća županijska shopping lokacija, također rado participira i u humanitarnim te društveno angažiranim projektima, ističe Center Manager Patricija Tkalčec, mag. kroat. i german.

Naime, mnogi još pamte veliku donaciju za Božić, kada je SUPERNOVA grupacija Caritasu donirala vrijednost preko 1,3 milijuna kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije