Započele pripreme za nastupe na jesenskim sajmovima

Obrtnička komora Međimurske županije i ove jeseni priprema zajedničke nastupe međimurskih obrtnika na regionalnim i međunarodnim sajmovima u zemlji i inozemstvu. Iz “Kalendara jesenskih sajmova u 2013. godini” izdvajamo regionalne sajmove u Gudovcu i Požegi (rujan), Puli i Splitu (listopad) te Križevcima (studeni) na kojima Komora obrtnicima sufinancira cijenu izložbenog prostora u visini od 30%.

Sufinanciran je i nastup na međunarodnim sajmovima u Celju (rujan), te Zenici i Skopju (listopad), dok se potpuno besplatno obrtnici mogu predstaviti na Zagorskom gospodarskom zboru u  Krapini (rujan).

U organizaciji Međimurske županije, obrtnici pojedinih djelatnosti moći će se uz povoljnije uvjete izlaganja predstaviti na još nekoliko sajmova i izložbi, dok Hrvatska obrtnička komora poziva vlasnike tradicijskih i umjetničkih obrta da se prijave za predstavljanje na Božićnom sajmu u Strasbourgu.

Stručna služba Obrtničke komore Međimurske županije poziva zainteresirane obrtnike da ih što prije kontaktiraju radi pravodobne pripreme zajedničkog nastupa i rezervacije prostora. Napominju da obrtnici koji nisu podmirili svoje obveze plaćanja komorskog doprinosa ili dugovanja za nastup na nekom od sajmova u organizaciji HOK-e, ne mogu ostvariti sufinanciranje nastupa dok ne podmire svoje obveze.

Dodatne informacije možete saznati u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec, kontakt osoba: Robert Varga, tel/fax 040 311 515, email: okm.sajam-info@ck.t-com.hr. “Kalendar jesenskih sajmova u 2013. godini” možete pronaći klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije