TKO JE ZA ŠOPING?

NA PROSTORU VOJARNE Maloprodajni park STOP-SHOP stiže u Čakovec. Otvorenje najavljeno za 21. rujna ove godine!

Očekuje se otvaranje 100 novih radnih mjesta, a kupcima će ponuditi desetak novih zakupaca, mahom nacionalnih, ali i internacionalnih brendova

Čakovčanke i Čakovčanci, ali i brojni Međimurci uskoro dobivaju novo mjesto za obavljanje kupovine. Naime, svoj dolazak u Čakovec najavio je STOP SHOP. Kako su nam potvrdili iz ovog maloprodajnog parka otvorenjem centra u Čakovcu, građani Čakovca i okolice dobit će novi i moderan maloprodajni park koji će kupcima ponuditi desetak novih zakupaca, mahom nacionalnih, ali i internacionalnih brendova.

Bit će to moderan koncept mjesta za kupovinu gdje će posjetitelji moći kupiti proizvode najrazličitije namjene: od odjeće i obuće, igračaka, opreme za djecu, potrepština za kućanstvo, prehrambenih namirnica, namještaja te proizvoda za kućne ljubimce, a moći će i odmoriti te popiti kavu ili neki drugi napitak u ugostiteljskom objektu koji će se također nalaziti u sklopu svog čakovečkog maloprodajnog parka. S obzirom na to da je riječ o maloprodajnom parku, STOP SHOP se od trgovačkih centara ponajviše razlikuje u jednom – ne sadrži zajednički prostor, a zakupci dijele jedino parking. U trgovine se ulazi direktno i ciljano, što kupcima osigurava opušteno iskustvo kupovine.

Otvorenje STOP SHOP-a Čakovec očekuje se 21. rujna 2023. godine. Osim velikog broja različitih zakupaca potrošačima će ponuditi i prostrani parking, kao i zelene površine te igralište za najmlađe kako bi kupovina bila ugodno iskustvo za cijelu obitelj. Kao i svaki takav maloprodajni park koji je do sad otvoren u Hrvatskoj, i onaj u Čakovec osigurat će otprilike 100 novih radnih mjesta lokalnom stanovništvu.

STOP SHOP u Hrvatskoj trenutno broji sedam parkova i to u Osijeku, Valpovu, Našicama, Ludbregu, Kaštelu, Velikoj Gorici i Gospiću. Za 2023. godinu planirano je otvorenje još šest maloprodajnih parkova, redom u Daruvaru, Vinkovcima, Labinu, Pazinu, Čakovcu i Đakovu. Kako ističu, analize tržišta pokazale su potrebu za otvaranjem više od 20 lokacija u Hrvatskoj s ciljem donošenja pristupačne ponude namijenjene svim dobnim skupinama u manje gradove, kao i otvaranje novih radnih mjesta.

Kako bi budući maloprodajni park u Čakovcu trebao izgledati vidljivo je na fotografijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije