SUPERNOVA

SUPERNOVA VARAŽDIN I KOPRIVNICA U Varaždinu i Koprivnici više od 55.000,00 HRK za najpotrebitije

Varaždinski trgovački centar Supernova od gradnje 2008. godine i otvorenja 2009. godine aktivni je dionik suživota svoje i susjednih županija te osigurava više od dvije stotine postojanih radnih mjesta, jednako kao i centar u Koprivnici. Tako je kraj aktualne poslovne godine ponovno dobrotvorno obilježen, ovaj puta u znaku čak četiriju donacija u Varaždinu i Koprivnici, koje su namijenjene najpotrebitijima, a uručila ih je upraviteljica Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorica, magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra njemačkog jezika i književnosti.

Donacije je uručila upraviteljica Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorica, magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra njemačkog jezika i književnosti

Darivanje bolnica te humanitarnih udruga za pomoć djeci

U Varaždinu i Koprivnici u dobrotvorne svrhe ove godine 2022. donirano je ukupno više od 55.000,00 kuna, od čega po 20.000,00 kuna Općoj bolnici u Varaždinu i Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici. Također, u okviru nacionalnoga projekta humanitarnoga karaktera pod nazivom Super božićno drvce darivane su obitelji u ukupnom iznosu fonda od 10.000,00 eura. U okviru navedene aktivnosti dio donacija za potrebe egzistencijalno ugrožene djece lokalno su zaprimili i dom za žrtve obiteljskog nasilja Utočište Sveti Nikola u Varaždinu te Društvo Naša djeca u Koprivnici.

Obje udruge preuzele su svaka po 7.600,00 kuna, sa svrhom financijske pomoći potrebitim obiteljima raspodijeljene u ukupno 76 poklon-kartica Supernova s depozitnim iznosima po 200,00 kuna. Donacije u Varaždinu preuzeli su Dino Štrlek, dr. med., spec. kirurgije, subspec. vaskularne kirurgije, u ime Opće bolnice u Varaždinu te ravnateljica Irena Mađarić, mag. soc. rada, kao predstavnica doma za žrtve obiteljskoga nasilja Utočište Sveti Nikola.

Za Opću bolnicu Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici poklon-kartice preuzeo je ravnatelj Mato Devčić, dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine, dok se u ime Društva Naša djeca darovima za financijski ugrožene obitelji raduje ravnateljica Jadranka Lakuš. Donacije je uručila upraviteljica Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorica, magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra njemačkog jezika i književnosti.

SUPERNOVA GRUPA donira 10 tisuća eura potrebitim obiteljima

Božićnom akcijom virtualnog paljenja lampica na tzv. Super božićnom drvcu uz pomoć svojih kupaca i pratitelja Supernova Grupa prikupila je iznos od 10 tisuća eura za pomoć potrebitim obiteljima diljem Hrvatske. Ovom hvalevrijednom donacijom Supernova Grupa uljepšala je blagdane nekoliko stotina obitelji, kojima je pomoć najpotrebnija.

Ukupan iznos donacija uplaćen je na poklon-kartice Supernova, koje su uručene organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo Naša djeca i Zagrebački humanitarci, a koje su ih potom dodijelile svojim štićenicima. 

Podsjetimo, samo jedan klik bio je dovoljan za virtualno paljenje lampica na božićnom drvcu Supernova, postavljenom na internetskoj stranici Supernova Grupe, koja je zatim za svaku upaljenu lampicu donirala 1 € za pomoć potrebitim obiteljima.

– Supernova Grupa nastavit će svoje aktivnosti usmjeravati prema humanitarnom radu i pomoć lokalnim zajednicama, kako bi doprinijela podizanju kvalitete života svojih sugrađana, istaknula je Patricija Tkalčec, upraviteljica centara Supernova Varaždin i Koprivnica. 

Poslovno upravljanje usmjereno na predanost i gospodarske uspjehe

Prošle godine 2021. Supernova Varaždin donirala je Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu 30.000,00 kuna, a pretprošle godine 2020. opremu ukupne vrijednosti 48.000,00 kuna za opće bolnice u Varaždinu i Koprivnici, od čega su primatelji donacije samostalno odabrali aparate i namještaj prema svojoj potrebi u centrima Supernova Varaždin i Koprivnica, jednako kao i ukupno 10.000,00 kuna za udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice te za udrugu osoba s invaliditetom Bolje sutra.

I u izazovnim vremenima podrška rastu i razvoju grada te županije

Takav primjer kontinuiranog podržavanja svoje regije predstavlja tradicionalan način iskazivanja podrške sugrađanima od strane varaždinskoga i koprivničkoga trgovačkog centra Supernova. Primjerice, godinu dana prije toga bilježimo donaciju više od 100 komada namještaja udrugama Bolje sutra i Latice, koje pomažu osobama s invaliditetom, tjelesnim i/li intelektualnim poteškoćama, odnosno donacija više od 20.000,00 kuna 2018. godine Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad.

Donacije su ove godine u potpunosti iskazane kroz digitalne poklon-kartice Supernova, koje korisnicima omogućuju da kroz narednih godinu dana uplaćena financijska sredstva slobodno koriste prema vlastitoj potrebi i željenom tempu u trgovinama svake Supernove.

Uskoro dodatna sigurna radna mjesta: SUPERNOVA KRIŽEVCI

Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica od početka svojeg djelovanja 2008. godine svojim kupcima naše i susjednih županija kroz praktičnu prometnu infrastrukturalnu povezanost omogućuju brzu i jednostavnu kupovinu prilagođenu financijskim mogućnostima naše regije.

Uskoro se otvaraju dodatna nova mjesta i u centru u Križevcima, što će stanovnicima omogućiti ne samo neophodnu kupovinu prilagođenu platežnoj moći prosječne obitelji, nego i dodatna sigurna zaposlenja.

Supernove Varaždin i Koprivnica raspolažu s više od 70 poslovnih lokala zakupljenih u stopostotnom udjelu. U Supernovoj Varaždin, koja na 59.000,00 kvadratnih metara gospodarski djeluje u trima specijaliziranim trgovačkim objektima, izuzetno uspješnom se pokazala strategija restrukturizacije iz sektora uradi sam u dodatnih pet poslovnica, koje su vrhunske u svojoj branši sporta, mode, kućanstva, tekstila i ostalog asortimana za svakodnevnu upotrebu.

Supernova Koprivnica pak vrlo skoro osigurava dodatna radna mjesta na više od osam stotina kvadrata najnovije trgovine vrlo popularnoga brenda, što predstavlja ne samo prihvatljivu kupovinu prema ekonomskom standardu za obitelji ove regije, nego ujedno i garantira nova zaposlenja u vidu stabilnih i dugo održivih radnih mjesta.

Najnovije