Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
DODIJELJENE ZLATNE KUNE Najbolji poduzetnici u 2019. godini LPT, Sobočan i Cromatic
BŠK

HGK MEĐIMURJA

DODIJELJENE ZLATNE KUNE Najbolji poduzetnici u 2019. godini LPT, Sobočan i Cromatic

Najbolji međimurski poduzetnici u 2019. godini su LPT, Sobočan i Cromatic

Lani preskočena svečana sjednica međimurske organizacije Hrvatske gospodarske komore održana je danas u Hotelu Park u Čakovcu, a tom su prigodom najboljim poduzetnicima u 2019. godini uručene i plakete Zlatne kune HGK, najviša priznanja ove krovne kuće domaćeg poduzetništva.

U kategoriji malih tvrtki nagrada je uručena tvrtki Cromatic d.o.o. iz Preloga, koju je direktoru Nikoli Kvakanu predao međimurski župan Matija Posavec.

DODIJELJENE ZLATNE KUNE Najbolji poduzetnici u 2019. godini LPT, Sobočan i Cromatic Fotogalerija

U kategoriji srednje velikih tvrtki Zlatna kuna je pripala tvrtki Sobočan d.o.o. iz Murskog Središća, koju su iz ruku predsjednika međimurske komore HGK Mladena Križaića preuzeli osnivač i vlasnik Franjo Sobočan i sinovi Nikola i Dejan, direktor nabave i izvršni direktor tvrtke.

Naposljetku, priznanje u kategoriji velikih tvrtki pripalo je LPT-u d.o.o. iz Preloga, a direktoru Kristijanu Babiću plaketu Zlatna kuna uručio je Marko Jurčić, savjetnik predsjednika HGK.

Nakon dodjele, svečana sjednica nastavljena je prigodnim predavanjem glavnog ekonomista i savjetnika HGK za ekonomska pitanja Zvonimira Savića, na temu nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026. godine, a koje je okupljenima prenošeno putem video veze.

Program je moderirao Marijan Belčić.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!