Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
TVRTKA VELIKOG SRCA LPT iz Preloga odlučio pomoći bolnici u Sisku koja je stradala u potresu
LPT

donaciji bolnici

TVRTKA VELIKOG SRCA LPT iz Preloga odlučio pomoći bolnici u Sisku koja je stradala u potresu

LPT d.o.o. je donirao Monitor vitalnih funkcija te Insuflator Eksuflator ukupne vrijednosti 61.000 kuna

Nakon velikih stradanja uzrokovanih potresom u Banovini na samom kraju 2020. godine veliki je broj hrvatskih i inozemnih građana, kompanija i ustanova reagirao brzo pruživši pomoć stradalom dijelu naše zemlje.

Kompanija LPT d.o.o. iz Preloga također je brzo donijela odluku o pružanju svog doprinosa oporavku života na Banovini, pažljivo prateći razvoj situacije i svjesni toga da će obnova  biti dugotrajni izazov i potreba. Razmotrivši razne opcije usmjeravanja predviđenih sredstava nastojali su da odabrano bude korisno i svrsishodno te što efikasnije i dugoročnije.Na kraju je prevagnula odluka o pomoći Općoj bolnici „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku koja je značajno stradala u potresu, od urušenih zgrada do stradale opreme neophodne za struku i pacijente. Upravo ova bolnička ustanova pokriva svojim djelovanjem cijelo stradalo područje i jako je važno da bude funkcionalna i na raspolaganju stanovništvu Banovine. 

- U nadi da će se bolnica brzo i kvalitetno obnoviti, namjera kompanije LPT d.o.o. je da pomogne nabavkom dijela opreme za svakodnevno funkcioniranje ove stradale ustanove koja se uz Covid-19 pandemiju suočava i s višestrukim posljedicama nedavnog potresa. U dogovoru s upravom bolnice oko odabira uređaja koji će zdravstvenom timu bolnice biti najkorisniji, LPT d.o.o. je donirao Monitor vitalnih funkcija te Insuflator Eksuflator ukupne vrijednosti 61.000 kuna.

Donacija bolnici samo je jedan od načina kako biti aktivan i društveno odgovoran član zajednice, posebice u vrijeme ovolikih izazova za cjelokupno društvo, a nadasve za zdravstveni sustav - kažu u preloškoj tvrtki.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!