Najavljujemo radionicu LAG-a “Međimurski doli i bregi”

U četvrtak 21. veljače održat će se prva radionica za pripremu dokumenta pod nazivom Lokalna razvojna strategija LAG-a “Međimurski doli i bregi” gdje će svi zainteresirani moći sudjelovati u pripremi vizije ruralnog razvoja i uključiti vlastite planirane projekte u Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a “Međimurski doli i bregi”.

LAG “Međimurski doli i bregi” osnovan je 22. listopada 2012. godine, a čine ga predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Područje LAG-a obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Općina Gornji Mihaljevec, Općina Nedelišće, Općina Selnica, Općina Strahoninec, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Sveti Martin na Muri, Općina Šenkovec i Općina Štrigova. 

Za izradu Lokalne razvojne strategije ključan je doprinos svih zainteresiranih strana, te Vas pozivamo da, kao predstavnik javnog, gospodarskog ili civilnog sektora, izrazite vlastito mišljenje i planove o budućem razvoju područja na kojem živite. 

Radionica će se održati dana 21. veljače u prostorijama Općine Strahoninec u 12 sati za javni sektor, 14:30 za gospodarski sektor i u 17 sati sati za civilni sektor. Mole se svi sudionici da svoj dolazak prethodno najave i da na radionicu ponesu svoj OIB za potvrdu sudjelovanja. 

Odgovore na sva eventualna pitanja možete dobiti na brojeve telefona 098 932 3599 (Vedrana Horvat, v.d. voditelja LAG-a) i 099 333 3088 (Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a) ili putem emaila: lag.mdib@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije