USKORO KREĆU RADOVI

POTPISANI UGOVORI Poduzetnička zona Jug u Kotoribi dobit će kompletnu infrastrukturu

Potpisani su ugovori za izgradnju oborinske odvodnje i prometnica, a ranije i javne rasvjete pa će tako poduzetnička zona Jug u Kotoribi uskoro imati kompletnu infrastrukturu

Nakon što je prije nekoliko mjeseci potpisan ugovor za ulaganje u javnu rasvjetu, danas su u vijećnici Općine Kotoriba potpisani i ugovori o javnoj nabavi za radove na prometnicama i oborinskoj odvodnji Poduzetničke zone Jug u Kotoribi. 

>> POTPISAN UGOVOR Općina Kotoriba ulaže gotovo 700 tisuća kuna u javnu rasvjetu poduzetničke zone Jug

To je sastavni dio projekta ulaganja u osnovnu infrastrukturu ove poduzetničke zone koji je financiran iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014-2020. Za taj je projekt Ministarstvo gospodarstva odobrilo 9,1 milijun kuna u vrijeme kada je ministar bio Darko Horvat.

Ugovore su potpisali načelnik Ljubomir Grgec i predstavnici tri tvrtke – Hidrotehnika d.o.o. koja je preuzela radove na oborinskoj odvodnji vrijedne 4.199.292,08 kuna (PDV uključen), Pavlic-asfalt-beton d.o.o. za radove na prometnicama vrijedne 5.708.950 kuna (PDV uključen) te tvrtka Moderna-energetika d.o.o. za stručni nadzor što će koštati 129.000 kuna (PDV uključen).

Ugovori su potpisani nakon što je javna nabava ponovljena po treći put, s obzirom na previsoke iznose na prve dvije javne nabave. Radovi će započeti uskoro, a rok za izgradnju je sedam mjeseci, točnije početkom šestog mjeseca iduće godine. Tada će ova poduzetnička zona, koja je kompletno rasprodana, imati svu potrebnu infrastrukturu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije