Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
VIDEO I FOTO Domaće, friško i zdravo! Bogata ponuda izlagača na 5. Regionalnom placu!
Stjepan Hranilović

NA MESAPU U NEDELIŠĆU

VIDEO I FOTO Domaće, friško i zdravo! Bogata ponuda izlagača na 5. Regionalnom placu!

Svoje proizvode predstavlja pedesetak izlagača uz raznovrstan popratni program!

S ciljem objedinjavanja i prezentacije ponude obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava sjeverozapadne Hrvatske, u travnju 2019. godine iniciran je projekt Regionalni plac. U sklopu projekta uspješno su provedena četiri sajma.

Domaće, friško i zdravo! Bogata ponuda izlagača na 5. Regionalnom placu! Fotogalerija

Prvi od njih održao se u travnju, drugi u svibnju te preostala dva u rujnu i studenom 2019. godine. Prepoznavši kvalitetu jednodnevnih sajmovanja, svoj interes iskazuju i izlagači iz Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Vođeni dobrim odazivom javnosti te odabirom različitih županija partnera, MESAP d.o.o. širi svoj djelokrug rada na susjednu Sloveniju i Mađarsku. Potaknuti motivima zdravog, friškog i domaćeg na području Međimurske županije, pa i šire, ideja Regionalnog placa danas bilježi sve veći interes izlagača i posjetitelja.

Raznovrsnim popratnim sadržajima te bogatom i mnogobrojnom ponudom izlagača, projekt Regionalnog placa nastavlja se i u 2020. godini. Danas se održava 5. Regionalni plac i traje do 16 sati.

Otvorenju su prisustvovali i međimurski župan Matija Posavec, Vitomir Kirić, direktor MESAP-a, Darko Dania, načelnik općine Nedelišće, te Radimir Čačić, župan Varaždinske županije.

Na kraju je Regionalni plac službeno otvorio Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Svoje proizvode predstavlja pedesetak izlagača uz raznovrstan popratni program, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

picture
 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!