Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
BESPLATNI WEBINAR U četvrtak webinar 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje'
Fima

FIMA GRUPA

BESPLATNI WEBINAR U četvrtak webinar 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje'

U četvrtak, 2. srpnja, putem platforme Zoom održat će se digitalni event 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje', a na njoj će eminentna imena iz svijeta investiranja i financija pričati o novim trendovima i mogućnostima investicijskih fondova

U četvrtak, 2. srpnja, putem platforme Zoom održat će se digitalni event 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje'.

Organizatori su FIMA i BSE Agency.

Svega 5% građana Hrvatske odlučuje se na ulaganja u investicijske fondove, dionice, obveznice i skloniji su klasičnim oblicima štednje. Koji je razlog tome? Neznanje, neinformiranost?

Kakva je situacija u vezi toga u EU i jesmo li spremni za promjenu, možete saznati u četvrtak 2. 7. u 14:00.

Prijaviti se možete putem sljedećeg linka,  na kojem se nalazi i više informacija --> WEBINAR 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje'.

Domaći stručnjaci informirat će vas o prednostima ulaganja u fondove, upoznati s iskustvima ulaganja, vrstama fondova, rizicima te najnovijim postignućima u fondovskoj industriji.

- Veselimo se susretu te vas pozivamo da nam se priključite u četvrtak 2. 7. 2020. u 14:00 sati na platformi Zoom – ističu organizatori.

Što se tiče panela, njega će moderirati Milan Horvat, CEO tvrtke Fima Plus. Na njemu će sudjelovati Vedrana Likan, direktorica Cooliers Internationala, a na njemu će biti i Marin Hrešić, predsjednik Upravnog odbora PBZ Investa te Tomislav Šerić, vlasnik tvrtke Griffon Assete Managementa. Domaće 'boje' branit će i Marijana Galović, predsjednica Uprave Fima Investa.

Organizatori pozivaju sve da se prijave i unaprijed postave pitanja panelistima. To mogu učiniti putem ovog linka --> https://docs.google.com/forms/d/1zdwI35PNbeiZ-ElQJoPbNElDrJjPuCb-hZeRDDU8x9Y/edit

Svi kooji se prijave, imat će mogućnost postavljanja pitanja i za vrijeme samog webinara.

Webinar se održava na hrvatskom jeziku i besplatan je, pa stoga požurite, i prijavite se što prije, a u četvrtak rezervirajte vrijeme u 14 sati. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!