Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
POZIV na informativnu radionicu za privatne iznajmljivače s područja LAG-a Međimurski doli i bregi
PR foto

LAG Međimurski doli i bregi

POZIV na informativnu radionicu za privatne iznajmljivače s područja LAG-a Međimurski doli i bregi

Poštovani, pozivamo sve zainteresirane, postojeće i buduće, privatne iznajmljivače s područja LAG-a Međimurski doli i bregi na INFORMATIVNU RADIONICU koja će se održati 1. srpnja 2020. godine (srijeda) u 18 sati u smještajnom objektu Čarolija u Slakovcu (Slakovec 80a)

Na informativnoj radionici ćete dobiti osnovna znanja koja su potrebna da biste postali uspješniji iznajmljivači ili se kvalitetnije pripremili za početak svoje iznajmljivačke priče. Detektirat ćemo probleme s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju i na osnovu vaših potreba usmjeriti na bitne teme koje će opširnije biti pokrivene kroz buduće edukacije. 

SADRŽAJ RADIONICE:  1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača (mjere sigurnosti i higijene za vrijeme pandemije COVID-19, porez na iznajmljivanje, plaćanje turističke pristojbe i turističke članarine, porez na iznajmljivanje preko Bookinga, pisanje računa, popunjavanje knjige prometa, E-visitor, osiguranje gostiju i objekta, isticanje cjenika, knjige za podnošenje prigovora i kućnog reda ) 

2. Trendovi u turizmu (storytelling, suradnja među dionicima u destinaciji, pet friendly smještajni objekti, održivi turizam )

3. Osnove digitalnog marketinga u turizmu i komunikacija s gostima (vodič za oglašavanje i brandiranje smještajnih objekata, uloga fotografije kod oglašavanja ) 

CILJANA SKUPINA: privatni iznajmljivači i oni koji to planiraju postati 

TRAJANJE RADIONICE: 2 h 

O PREDAVAČU: Nikolina Novinić vlasnica je Kuće za odmor Međimurski ceker , nagrađene s Booking Guest Review Award sa maksimalnom ocjenom 10 od 10, četiri godine zaredom, a ona je proglašena „Man – key to success“ najboljim privatnim iznajmljivačem 2017. godine. Dobitnica je priznanja za osobit doprinos u razvoju i promociji općine Sveti Martin na Muri gdje se Međimurski ceker nalazi. Vlasnica je tvrtke Destinova koja se bavi savjetovanjem i edukacijama privatnih iznajmljivača. Svoja znanja temelji na dugogodišnjem iskustvu u turizmu, a kroz rad s klijentima komunicira sve ono što bi primijenila i na vlastito poslovanje. Vjeruje kako Međimurje ima veliki potencijal postati uspješna turistička destinacija i vrlo je ustrajna raditi na educiranju i povezivanju lokalne zajednice te povećanju kvalitete smještajnih objekata. 

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE: Molimo da svoje sudjelovanje prijavite na lag.mdib@gmail.com ili na 098/9323599 najkasnije do utorka, 30. lipnja 2020. do 15 sati. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.