Grad Mursko Središće prodaje građevinska zemljišta

Grad Mursko Središće obavještava sve zainteresirane da prodaje više građevinskih zemljišta za stambenu izgradnju u Murskom Središću.

Prodaje se jedno građevinsko zemljište za izgradnju više stambenog objekta u Istarskom naselju površine 2322 m2, četiri građevinska zemljišta u Ulici Slatine za izgradnju samostojećih stambenih objekata –obiteljskih kuća površina od 500m2 do 580 m2 i jedno građevinsko zemljište površine 1865 m2 za izgradnju samostojećeg objekta – obiteljske kuće u Ulici Kodbe Geca.

Osim parcela za stambenu izgradnju prodaju se i građevinska zemljišta u Gospodarskoj zoni “Brezje” za koje je izrađen Detaljni plan uređenja (“Službeni glasnik Međimurske županije” broj 27/10) – 13 parcela za izgradnju industrijskih i proizvodnih pogona od kojih je ostalo neprodanih 10 građevinskih parcela površine od 5 500 m2 do 11 200 m2.

Isplata kupoprodajne cijene moguća je u obrocima u skladu s dogovorom s potencijalnim kupcima. Zainteresirani kupci se mogu javiti u upravu Grada Mursko Središće svakim radnim danom od 7 do 15 sati ili na broj telefona 040 370 782.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije