Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
TRAGOM PRITUŽBI GRAĐANA Odlazak u banku postao noćna mora. PBZ: 'Od ponedjeljka nove, blaže mjere'
Mladen Grubić

PBZ NA MEĐIMURSKOM PODRUČJU

TRAGOM PRITUŽBI GRAĐANA Odlazak u banku postao noćna mora. PBZ: 'Od ponedjeljka nove, blaže mjere'

Iz dana u dan je nezadovoljstvo korisnika usluga PBZ biva sve veće. Redovi, naročito pred središnjom bankom u Čakovcu, ne jenjavaju. Neke poslovnice su zatvorene. Iz Zagreba su najavljene pozitivne promjene.

Klijenti Privredne banke Zagreb na međimurskom području nerijetko „kucaju“ na našu adresu ne bi li preko nas iskazali ljutnju i nezadovoljstvo glede redova koji se stvaraju gotovo pred svim njenim poslovnicama diljem Međimurja, smetaju ih neradni dani, a ukinute su ispostave u Domašincu i Štrigovi.

- Katastrofa je je pred Poslovnicom Centrala u Čakovcu na koju je „atak“ klijenata najveći - moglo se čuti od namjernika.

U svezi toga uputili smo upit u središte banke u Zagrebu od kojih smo u rekordnom vremenu primili odgovor u kojem stoji:

„Vezano za Vaš upit obavještavamo Vas da je Privredna banka Zagreb u cijeloj svojoj poslovnoj mreži u Hrvatskoj prilagodila poslovanje i radno vrijeme poslovnica  sukladno preventivnim mjerama zaštite.

S obzirom na trenutnu epidemilošku situaciju vezanu za koronavirus (COVID-19) i popuštanje mjera, donijeli smo odluku o promjeni radnog vremena u poslovnicama i ispostavama u primjeni od ponedjeljka, 18. svibnja 2020. godine..

Novo radno vrijeme od 18. svibnja 2020.:

Poslovnica 370 Centrala – Čakovec
ponedjeljak - petak  8,00 - 19,00
(pauza 13,00 - 14,00)
subota  8,00 - 12,00

Poslovnica 372 Jug – Čakovec
ponedjeljak, srijeda, petak 8,00 -15,00
utorak, četvrtak. 11,00 - 18,00
subotom ne radi

Poslovnica 373 Park - Čakovec                      

ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak 8,00 - 15,00
srijeda 11,00 - 18,00
subotom ne radi

Od ostalih poslovnica u Međimurju, od 18. svibnja, sljedeće poslovnice rade svaki dan cijeli tjedan:

Poslovnica 380 Mursko Središće
Ponedjeljak - petak 8,00 - 15,00
subotom ne radi

Poslovnica 382 Prelog
ponedjeljak - petak 8,00 -15,00
subotom ne radi

te sljedeće poslovnice rade tri dana tjedno:

Poslovnica 377 Kotoriba
ponedjeljak, srijeda, petak 8,00-15,00
utorak, četvrtak i subotu ne radi

Poslovnica 376 Donji Kraljevec
ponedjeljak, srijeda, petak  8,00-15,00
utorak, četvrtak, subota ne radi

Poslovnica 381 Nedelišće
ponedjeljak, srijeda, petak 8,00-15,00
utorak, četvrtak, subota ne radi

Privremeno su zatvorene samo dvije manje ispostava Štrigova i Domašinec (uz napomenu da su bile otvorene za vrijeme isplate mirovina).

Zaštita ljudi nam je na prvom mjestu, brinemo o našim zaposlenicima i klijentima. Zbog preventivnih mjera zaštite preporučili smo klijentima da u narednom razdoblju više koriste našu mrežu bankomata, usluge PBZ digitalnog bankarstva koje omogućuje brojne funkcionalnosti  i kartično plaćanje. Također, kako bismo klijentima omogućili što manju potrebu za kretanjem, privremeno smo ukinuli naknadu za podizanje gotovine PBZ debitnim karticama na bankomatima drugih banaka u cijeloj zemlji. I u ovim izvanrednim okolnostima zbog COVID -19 pandemije maksimalno smo posvećeni na neprekidnu dostupnost i kontinuirano pružanje usluga i informacija svim svojim klijentima preko različitih kanala komunikacije i putem vrlo razgranate mreže poslovnica u cijeloj zemlji.

Zaista cijenimo svaku povratnu informaciju naših klijenata i žao nam je što su navedene privremene izmjene izazvale nezadovoljstvo kod određenog broja klijenta koje navodite u svom upitu. Sve informacije o radu poslovnica redovito se ažuriraju i mogu se pratiti na internetskim stranicama Banke www.pbz.hr. Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji“, stoji u odgovoru.

Vjerujemo da smo u neku ruku pomogli onima kojima je poslovanje s bankom bila noćna mora. Isto tako vjerujemo kako će doći i vrijeme kada će se sve vratiti u vrijeme od jučer.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!