ČAKOVEČKI ONLINE PLAC

FOTO Danas kreće isporuka: ‘Da nema čakovečke online tržnice, propao bi sav naš trud’

OPG Damjan Groman jedan je od tridesetak OPG-ova koji su ponudili svoje proizvode putem ove platforme. Već su u početku dobili stotinjak narudžbi

Čakovečki online plac prije nekoliko dana je krenuo s radom, a funkcionira na način da korisnik preko interneta obavi kupovinu, željene proizvode stavi u virtualnu košaricu te potvrdi svojim potpisom. Dostava je besplatna, a organizirana je u ponedjeljak, srijedu i petak.

>>> Čakovečki online plac

Danas kreću prve isporuke, a zbog brojnih narudžbi, vrijedni proizvođači su do dugo u noć pakirali svježe proizvode koje su kupci naručili. Među tridesetak OPG-ova koji su ponudili svoje proizvode putem ove internetske platforme je i OPG Damjan Groman.

– Uzgajamo salatu, mladu mrkvu koja je jako tražena, peršin, mladi luk, rotkvicu i drugo – govori nam mlada Vanessa Groman Taradi, a cijelu ponudu njihovog OPG-a možete vidjeti na stranici čakovečkog online placa.

U samo nekoliko dana dobili su stotinjak narudžbi pa trenutno imaju puno posla i rade do kasnih sati.

– Budimo se rano, praktički cijeli dan radimo, ali se isplati. Zahvalni smo na pokretanju čakovečkog online placa jer bi inače propao sav naš trud. Da nema prodaje preko interneta i dostave ne bismo ništa prodali – rekla je Vanessa i dodala da im je koronavirus poremetio poslovne planove, a boje se da bi ovo sve moglo potrajati i do lipnja.

Kako doznajemo, prvog dana će se isporučiti čak 2.700 proizvoda u ukupno 130 dostava. Bogatu ponudu čakovečkog online placa provjerite klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije