Božićna zabava za cijelu obitelj u Lumini centru u Varaždinu

Pozivamo vas da se pridružite veselom blagdanskom raspoloženju u Lumini centru i dobro zabavite na Božićnom događanju uz stotinjak mladih, talentiranih izvođača i slatkih iznenađenja

U veselom blagdanskom duhu, Lumini centar organizira u subotu, 22. prosinca 2012. u 18 sati Božićno događanje na kojem će se pjesmom, plesom, recitacijom i raznim igrokazima obilježiti nadolazeće blagdane.

Sve posjetitelje očekuje bogati programski sadržaj uz nastupe plesnog studija Feel, cheerlading kluba Bravo, plesno manekenskog studia Lena te plesne skupine JazzOn koji će pokazati svoje plesno umijeće, a dodatno veselje priredili su i mališani iz dječjeg vrtića Bubamara, učenici 4C razreda osnovne škole iz Sračinca te varaždinske mažoretkinje.

Kao gost iznenađenja, nastupit će mlada varaždinska pjevačica Irma Dragičević, koja će svojom pjesmom i anđeoskim glasom pridonijet Božićnom ugođaju.

Lumini centar nije zaobišao ni Djed Božićnjak koji se veseli druženju s mališanima za koje je pripremio slatka iznenađenja. Tako Varaždin i okolicu očekuju još bogatiji zabavni sadržaji i vrhunski provod za sve generacije.

Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra radnim danom od 15:00 do 00:30 sati i vikendom od 10:00 do 02:00 sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije