Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Priopćenje iz Čakovečkih mlinova i Metssa
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsel

Uprava Čakovečki mlinovi

Priopćenje iz Čakovečkih mlinova i Metssa

Objavljujemo u cijelosti priopćenje iz Čakovečkih mlinova i Metssa

'Grupa Čakovečki mlinovi je provela cijeli niz mjera kojima je osiguran kontinuitet poslovanja u izvanrednim uvjetima pandemije korona virusa. Uz pojačane mjere sanitarne i osobne higijene, zaposlenici Grupe (u Čakovečkim mlinovima, Metssu, Trgostilu, Trgovini Krk, Radniku Opatija i Vraždinu) normalno rade i osiguravaju neometanu opskrbu u našim maloprodajnim dućanima te proizvode mlinske i pekarske proizvode.

S obzirom na povećanu potražnju za osnovnim prehrambenim artiklima, povećana je i proizvodnja brašna. Osigurane su dovoljne zalihe žitarica da bi se proizvodnja u mlinovima neometano odvijala.

Nastavno na proizvodnju brašna i naši pekari su uložili dodatne napore kako bi se opskrba kupaca kruhom i pecivima odvijala sukladno povećanoj potražnji.

Naše maloprodaje - Metss, Trgostil, Trgovina Krk i Radnik Opatija osigurale su dovoljne zalihe svih roba kako bi svih naših 480 maloprodajnih dućana neometano moglo biti na usluzi našim kupcima.

Svi naši zaposlenici - u trgovini, proizvodnji i administraciji daju sve od sebe da se poslovanje odvija neometano usprkos bitno otežanim okolnostima. Ovo je prilika da zahvalim svima njima na velikom trudu koji ulažu u to da robe bude dovoljno i da su svi kupci usluženi.'

Uprava Čakovečki mlinovi d.d.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.