Iduće godine završetak izgradnje kanalizacije u Kotoribi

U sklopu aktualnog sata posljednje sjednice Općinskog vijeća Općine Kotoriba načelnik Ljubomir Grgec pobrojao je radove koji su pri samom kraju. Tako je asfaltirana cesta od željezničkog prijelaza do Doma kulture u vrijednosti od 400 tisuća kuna što su putem ŽUC-a financirale Hrvatske ceste.

U tijeku je izgradnja kanalizacije u Ulici Dragutina Domjanića. Vrijednost radova je pola milijuna kuna što su osigurale Hrvatske vode. Završena je ovogodišnje ulaganje u uređenje Doma kulture. Na balkonu je u posljednjoj fazi postavljeno 55 novih udobnih sjedala. Za sveukupno uređenje u ovoj je godini utrošeno 250 tisuća kuna, od čega je 200 tisuća dalo Ministarstvo kulture. Do kraja godine planiran je završetak radova na sanaciji Društvenog doma što će koštati 300 tisuća kuna, od čega 270 stiže iz Ministarstva za regionalni razvoj.

Grgec je spomenuo kandidaturu prema ŽUC-u za iduću godinu. U planu je presvlačenje finim slojem asfalta ulica Matije Gupca i Murska, modernizacija ceste Kotoriba – Goričan, nastavak presvlačenja asfalta na relaciji Kotoriba – Donji Vidovec, dok se od Hrvatskih voda očekuje 2 milijuna kuna za završetak kompletne kanalizacijske mreže u Kotoribi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije