Prosinac u B Hyperu: Super popusti, degustacije i nagrade

Cijene pržene ribe iza 12.12. čak 50% niže – dođite i guštajte!

B Hyper, obiteljski hipermarket u Lumini centru, tijekom prosinca priprema pregršt zabave, uz vrlo povoljnu nabavu svega potrebnog za jedinstveni blagdanski ugođaj u vašem domu. Vikendom ujutro najmlađe dovedite na igru s klincima već dobro poznatim B Bee-jem, a navečer organiziraju redovite degustacije vina, zabavu za one nešto starije. 

Za 15.prosinca najavljuju cjelodnevnu malu kreativnu radionicu ukrasa za bor – tijekom cijelog dana najmlađi posjetitelji B Hypera moći će oslikavati ukrase i sami ih stavljati na drvce, uz asistenciju B Beeja. Dovedite klince – zabava je zagarantirana!

Tijekom cijelog Adventa trajat će nagradna igra u kojoj B Hyper svakodnevno nagrađuje po jednog kupca poklon kuponima, božićnim ukrasima, igračkama i drugim vrijednim nagradama, a za sudjelovanje dovoljno je potrošiti 100 kuna, ispuniti kupon i ubaciti ga u za to predviđenu kutiju. Više detalja i pravila potražite na njihovim internet stranicama.
 

Osim zabave, u B Hyperu osigurana je i super povoljna nabava svega što vam je potrebno za blagdanski ugođaj u vašem domu – od stola do bora. Posebno su popularne cijene hrane, pa primjerice nakon 12.12. 100 g pečenog odojka, oradu i brancina na žaru možete kupiti za samo 5,99 kuna, a prženu pastrvu za samo 4,49.

Tu je i fenomenalna cijena prefine francuske salate po 1,99 za 100 g. U ponudi je svakodnevno više od 40 jela,  a sva je hrana svježa i pripremljena s ljubavlju – pa se kupovina i višestruko isplati!

Najbolji izbor poklona u regiji – dekorativno zamatanje GRATIS!

Osim prehrane, po hyperpovoljnim cijenama pronaći ćete sve za blagdansko uređenje vašeg doma, pregršt ideja za poklone uz GRATIS zamatanje, te fenomenalna sniženja od do 25% na odjelu dekorativne i preparativne kozmetike uz atraktivne GRATIS poklone . Uz sve navedeno, i tijekom prosinca B Hyper nastavlja nagrađivati kupce B surprise popustima.

Naime, ako potrošite 200 kuna možete birati između četiri različita atraktivna popusta: -50% na B Hyper kuhinju, -40% na odjeću (osim donjeg rublja, čarapa, pidžama i ogrtača), -30% na duboko-smrznute proizvode, -20 % na čokolade i bombonjere i -10% na pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije