jedinstveno izletište

IZLETIŠTE ZLATNI BREG Posjetite oazu mira i spokoja te vrhunske gastronomske ponude u Zasadbregu

Desetljeće postojanja i pripremanja delicija nadolazeće godine obilježit će po mnogočemu jedinstveno izletište Zlatni breg u Zasadbregu, gdje se ujedno nalazi OPG vlasnika Ivana i Biserke Tarandek.

Idealno je mjesto gdje možete povesti svoju obitelj, rodbinu i prijatelje na druženje ili proslavu raznoraznih posebnih prigoda te isprobati raznovrsnu hranu, iz koje posebno izdvajaju međimurske specijalitete. K tome, Zlatni breg opravdano nosi svoje ime. 

Naime, brijeg je to s kojeg se pruža pogled na veliki dio Međimurja, Prekmurja, Podravine, Varaždina te dijelova južne Mađarske, što ovo izletište i restoran čini odličnim odmakom od gradske gužve. 

Osim bogatog iskustva u (su)organizaciji raznih događanja i proslava u svom prostoru, brojne posebne prigode uljepšali su gastronomskom ponudom, odnosno cateringom koji će vam dostaviti tik do vrata željene lokacije. 

Ako se još niste uvjerili u bogatstvo iskustva koje pruža Izletište Zlatni breg, posjetite ih u ovo predblagdansko vrijeme na adresi Zasadbreg 209 radnim danom od 9 do 22 sata, petkom do 23, subotom od 9 do 2 ili nedjeljom od 10 do 21 sat. 

Za sva pitanja stoje vam na raspolaganju na broju telefona 040/865 065 ili 098/9623 450, a možete ih kontaktirati ili rezervirati svoje mjesto na e-mail adresi: zlatnibreg2@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije