PRVI ULJOMAT U MEĐIMURJU

KOD BAT-a U ČAKOVCU Poznata Uljara Bister otvorila svoj prvi uljomat

Na uljomatu možete kupiti bučino i crno ulje kao i hladno prešana ulja od oraha, lješnjaka i konoplje

Nakon što smo u našem kraju već navikli kupovati iz jajomata i mljekomata, ovih dana dobili smo i prvi uljomat. Postavljen je kod Trgovačkog centra BAT u Čakovcu, a iza ovog projekta stoji poznata međimurska obitelj Bister, uljara koja je nosioc prestižnog IFS certifikata. 

Nakon što ste njihove proizvode dosada mogli kupovati u samoj uljari u Domašincu, ali i poznatim trgovačkim lancima kao što su Lidl i Spar, sada su se odlučili i za ovaj način prodaje.

Jasmina Bister kaže da su se postavljanjem uljomata željeli još više približiti kupcima. 

– Za početak smo jako zadovoljni odazivom kupaca. Ovo je odlična lokacija, što potvrđuju i prodajni rezultati u ovih nekoliko dana koji nadilaze naša očekivanja, rekla je.

Na uljomatu možete kupiti gotovo sve proizvode uljare Bister. Prije svega tu je njihovo 100% Kraljevsko bučino ulje, zatim Crno i Salatno crno ulje kao mješavine, ali i hladno prešana ulja od oraha, lješnjaka i konoplje. Pakiranja su od 250 ml do 1 litre, a požurite li sve navedeno možete kupiti po promotivnim cijenama. 

Bude li se ovakav način prodaje pokazao dobrim i na duži rok u uljari Bister razmislit će o postavljanju uljomata i na nekim drugim lokacijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije