Kako je Lumini spasio Božić

Pravi blagdanski ugođaj i mnoštvo zabave očekuje velike i male posjetitelje Lumini centra.

Bliži se dio godine kada mnogi umjesto blagdanskog ugođaja podlegnu histeriji obilaska prodavaonica kako bi se iskusio neodoljivi šuškavi zvuk paranja ukrasnog papira na omiljenom poklonu. Lumini centar, kao središte zabave za cijelu obitelj, učiniti će sve kako bi spasio Božić i izbjegao blagdanske “zamke” koje stavljaju na kušnju mnoge građane. Tako sve posjetitelje Luminija očekuje pravo blagdansko iskustvo uz svakodnevne prigodne aktivnosti kako bi se mnoge podsjetilo na pravu čar Božića.

Tako će se svakog ponedjeljka od 18 do 19:30 sati najmlađi posjetitelji moći razveseliti uz radionice s božićnom tematikom u mini Lumini igraonici, dok će utorkom od 18 do 19:20 sati Djed Božićnjak iznenaditi mališane s brojnim iznenađenjima.

Razlog više za posjetiti Lumini centar daju i posebno osmišljene dječje predstave svakim četvrtkom od 18 do 19:30 sati u mini Lumini igraonici te disco party Djeda Božićnjaka koji će svakim petkom od 18 do 19:30 sati zasigurno postati jedan od glavnih okupljanja mališana.

Osim zabavnih sadržaja u Lumini centru, ogranizatori će svaku subotu nesumnjivo privući i sve one koji posebno guštaju u šetnjama centrom Varaždina uz VIP gosta- Djeda Božićnjaka koji će se pobrinuti i za prijevoz autobusom do Lumini centra. Osim toga, svake nedjelje od 16 do 18 sati pruža se još jedna prilika za druženje s nezaobilaznim Djedom Božićnjakom kako bi dodatno pridonio veselju najmlađih članova obitelji i čarima obiteljskog okupljanja u Lumini centru.

Lumini centar neće zaobići niti Sveti Nikola kojem će njemu u čast, 6.12. od 17 do 19 sati organizirati radionica pod nazivom “Čizmica za Sv. Nikolu” u mini Lumini igraonici uz dječju predstavu “Mačak u čizmama” s početkom u 18 sati.

Neće nedostajati zabave niti za velike posjetitelje koji će srijedom od 16 do 20 sati te petkom, subotom i nedjeljom od 10 do 20 sati na Božićnom sajmu rukotvorina imati priliku izabrati jedan od originalnih poklona mladih umjetnika, dok će 8.12. od 16 do 20 sati cijela obitelj imati priliku uživati na “Kockica” događanju u suradnji sa Hrvatskom poštanskom bankom.

Kao posebna pogodnost svim posjetiteljima Lumini centra i dalje je osiguran besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusa do samog centra radnim danom od 15:00 do 00:30 sati i vikendom od 10:00 do 02:00 sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije