Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
NOVE TRGOVINE Decathlon i McDonald's dolaze u susjedstvo novom Lidlu u Optujskoj?
Varaždinski.hr, PIXSELL

SPORT & FAST FOOD

NOVE TRGOVINE Decathlon i McDonald's dolaze u susjedstvo novom Lidlu u Optujskoj?

Odgovor iz Branke: 'Firma Branka d.o.o. ne prodaje se i nikad se neće prodati!'

Još u veljači ove godine gradonačelnik Ivan Čehok javno je obznanio da McDonald's u Varaždinu traži novu lokaciju na kojoj bi otvorio svoj restoran. Tu su nam informaciju tada potvrdili i u samome McDonald'su, rekavši da im je namjera otvoriti još jedan ugostiteljski objekt.

I danas McDonald's govori da još uvijek traži adekvatnu lokaciju, no neslužbeno doznajemo da postoji mogućnost da novi restoran bude izgrađen odmah uz novu trgovačku zonu koju je u Optujskoj ulici izgradila tvrtka Rimc d.o.o.

Na tome mjestu svoje su mjesto već osigurali Kik, Pepco, Bipa, Lidl, od kojih su neki već otvorili svoja vrata, a neki će to učiniti tijekom sljedećih dana.

Tvrtka Rimc d.o.o. navodno je zainteiresirana za kupnju susjednog zemljišta i objekta od poznatog varaždinskog trgovačkog poduzeća Branka d.o.o. 

Osim McDonald'sa, prema našim izvorima, na istome mjestu trebao bi svoje mjesto naći i Decathlon, poznati trgovački lanac sportske opreme, koji u Zagrebu ima dvije velike trgovine, na istočnom i na zapadnom dijelu grada.

Neko vrijeme aktualna je bila i lokacija u sklopu Storelanda u Gospodarskoj ulici. Na naš službeni upit o dolasku u Varaždin iz Decathlona zasad nisu odgovorili.

Vezana vijest

Branka d.o.o. DEMANTI ODGOVOR IZ BRANKE 'Firma Branka d.o.o. ne prodaje se i nikad se neće prodati!'

DODATAK 17.43: 

Iz Branke d.o.o. pristigla je reakcija na navedene informacije.

Branka Jakovljević, vlasnica i direktorica tvrtke, poručila je: 'Firma Branka d.o.o. ne prodaje se i nikad se neće prodati!'

Cijeli njezin demanti pročitajte u povezanoj vijesti.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!