Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
SVETOMARTINSKI NAČELNIK 'Općinski proračun je stabilan i u okvirima planiranog'
S. Mesarić

DRAŽEN Crnčec

SVETOMARTINSKI NAČELNIK 'Općinski proračun je stabilan i u okvirima planiranog'

- Naglašavam kako je proračun stabilan u prvoj polovici 2019. godine te u okviru planiranog, ističe Dražen Crnčec

- Naglašavam kako je proračun stabilan u prvoj polovici 2019. godine te u okviru planiranog. Zahvaljuem svim političkim i društvenim akterima, mojem zamjeniku i vijećnicima, te svima drugima, ističe Dražen Crnčec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri

Na povijesnoj, a povijesnoj zato jer je prva koja je tonski snimana, 20. sjednici Općinskog vijeća Sveti Martin na Muri, općinski načelnik profesor Dražen Crnčec, vijećnicima je podnio Godišnje izvješće o svom radu u godini koja polako ali sigurno ide svojem kraju.

Opširno u izvješću, nikada ozbilniji i pomalo namrgođen, Crnčec govori o Komunalnoj infrastrukturi koja je pogotovo ako se govori o prometnicama vrlo snažno ostvarena u općini pripadajućim naseljima, te je istaknuo dobru suradnju sa ŽUC-em. U dijelu svojeg izvješća koje se odnosi na turizam i gospodarstvo i koji su u ovoj sredini vrlo povezani, a broj noćenja od 4 posto, pokazuje kako je općina vrlo zanimljiva turistima, ali i onima koji ocjenjuju destinacije, pa je tako svetomatinska općina već dobila brojna priznanja, a nova su na vidiku.

Rad udruga i društava Crnčec ocjenjuje odličnima i kaže kako su oni 'žila kucavica' općine, a jako dobrom Crnčec ocjenjuje suradnju s lokalnom vjerskom zajednicom. Značajnim Crnčec smatra rezultate ostvarene po pitanju prostornog planiranja, projektima i potporama i ulaganjima u vrtiće i školstvo. Na kraju izvješća Crnčec naglašava kako je općinski proračun stabilan i u okvirima planiranog.

Da je to sve ostvareno Crnčec zahvaljuje svim političkim i društvenim akterima, svojem zamjeniku Martinu Srši, svim općinskim vijećnicima, a posebno općinskoj tajnici i voditeljici JUO Vlatki Županec, kao i djelatnicima Ureda općine i Turističkog ureda. A na Aktualnom satu, Crnčec je rekao kako je Općina Sveti Martin na Muri, nominirana za prestižno priznanje EDEN, čiji je jednom općina bila nagrađena u zlatnoj boji.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!