Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
VIDEO I FOTO Emotivni susret s Vajdinim umirovljenicima: 'Od drvenih baraka do moderne mesne industrije'
PR foto

LIJEPA GESTA

VIDEO I FOTO Emotivni susret s Vajdinim umirovljenicima: 'Od drvenih baraka do moderne mesne industrije'

Uprava Vajde osobno je dočekala svakog umirovljenika, srdačno su ih pozdravili te proveli kroz cijeli pogon kojeg su umirovljenici jedva prepoznali u novom ruhu

- Probudili ste nam prekrasne uspomene, na tako lijepi način... Sretna bum dugo, dugo. Ne samo danas. Hvala vam - riječi su Marije Sabol, Vajdine umirovljenice i jedne od 97 umirovljenika koji su u petak, 27. rujna 2019. godine obišli nove pogone Vajde, ali i posjetili svoja negdašnja radna mjesta.

Vajda Fotogalerija

Kako je prilikom samog susreta istaknuo Alen Kajmović, predsjednik Uprave Vajda d.d., cilj ovog susreta je bio pokazati Vajdinim umirovljenicima koliki je napredak Vajda napravila u posljednjih nekoliko godina.

- No, ovdje nije samo riječ o pokazivanju onoga što je napravljeno. Ovdje je riječ i o međusobnom povezivanju i svojevrsnoj zahvali svih nas koji danas radimo u Vajdi tim generacijama radnika koji su od Vajde napravili brand kojeg danas razvijamo dalje. I za to im iskreno hvala - zaključio je Kajmović. 

A upravo su on i Vilim Simon, član Uprave, te Danijela Bedi, voditeljica proizvodnje u Vajdi, osobno dočekali svakog pojedinog umirovljenika, srdačno pozdravili te proveli kroz cijeli pogon kojeg su umirovljenici jedva prepoznali u novom ruhu.

Ovo zajedničko druženje svih 'Vajdača' je potrajalo dugo u noć, a da ne bi otišli praznih ruku kućama su ponijeli i poklon pakete s proizvodima čije su recepture i sami osmišljavali.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5933

Reci što misliš!