Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
REGIONALNI PLAC OPG Lovrenčić nagrađuje poklon paketom mesnih delicija

IZLAGAČI DARUJU

REGIONALNI PLAC OPG Lovrenčić nagrađuje poklon paketom mesnih delicija

OPG Lovrenčić već duži niz godina proizvodi tradicionalne međimurske suhomesnate proizvode koji se spremaju na već pomalo zaboravljene, tradicionalne načine

Ove subote u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću održava se 3. Regionalni plac koji ponovno okuplja veliki broj OPG-a iz cijele regije. I danas će nekoliko naših čitatelja imati priliku osvojiti domaće, friške i zdrave proizvode sudionika ove manifestacije, a svi ostali u vrhunsku kvalitetu njihove ponude mogu se uvjeriti u subotu od 10 do 16 sati.

Program obuhvaća i predavanje Bernarde Orehovec o pripremi zimnice te preradi i konzerviranju povrća i voća od 11 sati, humanitarnu donacijsku prodaju Tikvine pogače z makom koja započinje u 12 sati i revijalni susret mažoret timova s početkom u 13 sati, kao i živu svirku tamburaša i bogatu ugostiteljsku ponudu. 

OPG Lovrenčić već duži niz godina proizvodi tradicionalne međimurske suhomesnate proizvode koji se spremaju na već pomalo zaboravljene, tradicionalne načine. Kvalitetu njihovih proizvoda prepoznala je i domaća gastronomija, pa tako na suhe kobasice, miješano meso ili šunku možete naići u brojnim ugostiteljskim objektima u Međimurju.

Kako bi održali kvalitetu, ali ujedno i očuvali svježinu, svi proizvodi se vakumiraju i pravilno skladište u hladnjacima. Osim već spomenutim kobasicama, miješanim mesom i šunkom, kod OPG Lovrenčić se možete „zasladiti“ i koljenicama, slaninama s komadićima mesa, debrecinkama, vratinom te mnogim drugim proizvodima. Najsretnijeg čitatelja nagrađuju poklon paketom svojih proizvoda, a dovoljno je da lajkate objavu na Facebooku i u komentar upišete meso z tiblice.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!