Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
REGIONALNI PLAC OPG Čekunec nagrađuje poklon paketom svojih proizvoda

IZLAGAČI DARUJU

REGIONALNI PLAC OPG Čekunec nagrađuje poklon paketom svojih proizvoda

OPG Čekunec bavi se proizvodnjom domaćih džemova i pekmeza od mnogih uobičajenih i neobičnih vrsta voća

Ove subote u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću održava se 3. Regionalni plac koji ponovno okuplja veliki broj OPG-a iz cijele regije. I danas će nekoliko naših čitatelja imati priliku osvojiti domaće, friške i zdrave proizvode sudionika ove manifestacije, a svi ostali u vrhunsku kvalitetu njihove ponude mogu se uvjeriti u subotu od 10 do 16 sati.

Program obuhvaća i predavanje Bernarde Orehovec o pripremi zimnice te preradi i konzerviranju povrća i voća od 11 sati, humanitarnu donacijsku prodaju Tikvine pogače z makom koja započinje u 12 sati i revijalni susret mažoret timova s početkom u 13 sati, kao i živu svirku tamburaša i bogatu ugostiteljsku ponudu.

OPG Čekunec bavi se proizvodnjom domaćih džemova i pekmeza od mnogih uobičajenih i neobičnih vrsta voća. Kod njih ćete pronaći i sve što vam je potrebno za zimnicu. Česti su sudionici sajmova i raznih manifestacija. Najsretnijeg čitatelja nagradit će poklon paketom svojih proizvoda, a dovoljno je da lajkate objavu na Facebooku i u komentaru napišete pekmez.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!