Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
REGIONALNI PLAC Sirana Krnjak iz Belice nagrađuje poklon paketom sirnih proizvoda
Sirana Krnjak

IZLAGAČI DARUJU

REGIONALNI PLAC Sirana Krnjak iz Belice nagrađuje poklon paketom sirnih proizvoda

Mini sirana obitelji Krnjak nalazi se u Belici, svi proizvodi iz njihove sirane bazirani su na čistom, prirodnom mlijeku, bez ikakvih dodataka i bez konzervansa, što takvu proizvodnju mliječnih prerađevina stavlja daleko iznad bilo kakve industrijske proizvodnje mliječnih prerađevina

Ove subote u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću održava se 3. Regionalni plac koji ponovno okuplja veliki broj OPG-a iz cijele regije, Mađarske i Slovenije. Nekoliko naših čitatelja imat će priliku osvojiti domaće, friške i zdrave proizvode sudionika ove manifestacije, a svi ostali u vrhunsku kvalitetu njihove ponude mogu se uvjeriti u subotu od 10 do 16 sati.

Program obuhvaća i predavanje o pripremi zimnice te preradi i konzerviranju povrća i voća od 11 sati, humanitarnu donacijsku prodaju Tikvine pogače z makom koja započinje u 12 sati i revijalni susret mažoret timova s početkom u 13 sati, kao i živu svirku tamburaša i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Mini sirana obitelji Krnjak nalazi se u Belici, svi proizvodi iz njihove sirane bazirani su na čistom, prirodnom mlijeku, bez ikakvih dodataka i bez konzervansa, što takvu proizvodnju mliječnih prerađevina stavlja daleko iznad bilo kakve industrijske proizvodnje mliječnih prerađevina. U njihovoj ponudi su domaće vrhnje, jogurt i maslac, razne vrste sireva, domaći međimurski sir u skuti, kuhani sir sa začinom, mozzarella, sir škripavac, domaći svježi sir i turoši.

Najsretnijeg čitatelja nagrađuju poklon paketom svojih proizvoda, a dovoljno je da lajkate objavu na Facebooku i u komentaru napišete turoš.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!