hotel golf

SUSRET U DONJEM VIDOVCU Sve pohvale črnom pivu Golf, u planu i suradnja

Dijana Posavec i Jelena Berečić susrele su se na Danima zlata i starih zanata s vlasnikom hotela Golf Vinkom Nestićem i zamjenikom župana Josipom Grivcom

Ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera Donji Kraljevec Dijana Posavec i Jelena Berečić, direktorica ljudskih resursa i organizacijske kulture Life Class Terme Sveti Martin, posjetile su nedavnu manifestaciju Dani zlata i starih zanata u Donjem Vidovcu.

Tamo su imale prilike razgovarati s međimurskim dožupanom Josipom Grivcom i vlasnikom hotela Golf Vinkom Nestićem. Tema razgovora je bila ponuda gostima  koji u Svetom Martinu imaju idealne uvjete su za odmor tijela i duše. Tamo drže kako uz njihove  neodoljive ponude gostima mogu i moraju više toga ponuditi, pogotovo kada vrijeme nije za vanjske bazene, od onog što im pruža Međimurje, pogotovo njegov istočni kutak.

Ravnateljica Posavec je iznijela njihove komparativne prednosti isto kao i hotel Golf sa svojim sadržajima gdje posebno ističu ispiranje zlata, a finotama hrane i črnog piva Golf nije potrebno niti govoriti. U to su se uvjerile ugledne gošće.

Gospođa Jelena je posebno pohvalila črno pivo, dok su Grivec i Nestić rekli kako će se uključiti, svaki u svojim mogućnostima i domeni, u pružanju suradničke potpore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije