Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
DONJI KRALJEVEC Kineska tvrtka gradit će veliki centar, otvaraju se nova radna mjesta
PR foto

POSJET TVRTKI Laser solutions

DONJI KRALJEVEC Kineska tvrtka gradit će veliki centar, otvaraju se nova radna mjesta

Gradit ćemo servisno-prodajni centar u Donjem Kraljevcu koji će u potpunosti financirati kineska kompanija. Ispred tvrtke Laser Solutions, goste su dočekali vlasnici Ivan Barlek i Ilija Čevizović

Laser solutions d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, servisom i montažom lasera već dugi niz godina. Zastupnici su za mnoge marke lasera za područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

U širom spektru njihove ponude imaju lasere za metale i nemetale te robote za zavarivanje, rezanje i čiščenje metala. Kvaliteta i zadovoljstvo kupaca im je na prvom mjestu, zbog toga ugrađuju kvalitetnu opremu njemačkih, švicarskih i japanskih proizvođača (IPG, Raytools, Yaskawa).Zbog velikog rasta prodaje i širenja tržišta tvrtke Laser Solutions d.o.o., prošli tjedan imali su čast ugostiti kinesku delagaciju tvrte „Leiming Laser Technology“. U posjeti su bili direktor prodaje tvrtke Wang Fang, regionalni direktor Xie Goushuai i Zhou Peng kao glavni inženjer tvrtke.

Ispred tvrtke Laser Solutions, goste su dočekali vlasnici Ivan Barlek i Ilija Čevizović. Tijekom njihovog višednevnog boravka u županiji, obišli su jedne od najvećih tvrtki u Sloveniji i Lijepoj našoj koji su već postojeći vlasnici lasera.- Zadovoljstvo nam je doći i na ovaj dio Europe kako bi širili svoje tržište. Ovdje smo već sad pronašli mnogo potencijala u ljudima i tržištu za koje smo spremni ulagati velika sredstva, pa tako i izgradnja velikog centra u Donjem Kraljevcu - istaknuo je direktor prodaje Fang.

Tijekom posjeta također je održan radni sastanak na kojem je dogovorena gradnja velikog kompleksa.- Gradit ćemo servisno-prodajni centar u Donjem Kraljevcu koji će u potpunosti financirati kineska kompanija. Dotaknuli smo mnoge teme, kao što su stvaranje novih radnih mjesta za Međimurke i Međimurce, zajedničko izlaganje na najvećem sajmu robotike u Hanoveru (Njemačka), pa zatim i u Zagrebu, Celju (Slovenija) i Begoradu (Srbija) nakon kojih ćemo vam pomno predstaviti naše proizvode - istaknuo je Čevizović.

Napomenimo kako Laser Solutions d.o.o. ima exkluzivni ugovor za prodaju, montažu i servisiranje fiber lasera marke Leiming na području Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!