Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
PODUZETNIČKI POTHVAT Merigrafiq Marijane Marušić završava inkubaciju u TICM-u i seli na novu lokaciju
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje

GRAFIČKI DIZAJN

PODUZETNIČKI POTHVAT Merigrafiq Marijane Marušić završava inkubaciju u TICM-u i seli na novu lokaciju

Nakon inkubacije u TICM-u, za Merigrafiq je došlo vrijeme novih dizajnerskih pothvata na novoj lokaciji.

Merigrafiq, poduzeće specijalizirano za grafički dizajn, brand, vizualni identitet, promociju i komunikaciju, u TICM-u je započelo inkubaciju 2016. godine. Marijana Marušić, vlasnica i glavna dizajnerica s dugogodišnjim iskustvom u brandingu, ilustraciji i dizajnu, Merigrafiq opisuje kao poduzetnički pothvat u kojem se stvara umjetnost.

Upravo je umjetnost ono što karakterizira grafički dizajn u današnje vrijeme. Marijana smatra kako dizajneri i ilustratori danas, više nego ikad, trebaju biti umjetnici, istraživači te pisci u službi stvaranja naslova i promo tekstova prema zahtjevima klijenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Merigrafiq preuzima potpunu odgovornost za cijeli kreativni proces te kroz usluge brandinga i ilustracija kreira funkcionalni, intuitivan i estetski uzbudljiv dizajn koji obuhvaća, predstavlja, prodaje, mami, dobiva, zabavlja, obrazuje i informira. 

92077e4701d263ada0efec1906c35ad2.jpg?v=2

O dugogodišnjem iskustvu i uspjehu Merigrafiq-a na globalnom tržištu svjedoči njihova suradnja s klijentima kao što su Krasna, ATI, Imperial park hotel Vodice, Adriatic Tourist Resorts, Lipica, Zdravstveno učilište i mnogi drugi. 

Nakon inkubacije u TICM-u, za Merigrafiq je došlo vrijeme novih dizajnerskih pothvata na novoj lokaciji. Njihove radove možete pratiti te ih podržati putem instagram stranice.

d8349ed2d8b749714c10d9b77755785d.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5933

Reci što misliš!