Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje na četvrti LAG natječaj
PR fotografija

LAG Mura Drava

Održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje na četvrti LAG natječaj

Lokalna akcijska grupa Mura-Drava 30. srpnja je u Donjem Kraljevcu organizirala informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na četvrti LAG natječaj čiji je cilj potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

 

Potencijalnim prijaviteljima predstavljene su osnovne informacije o natječaju, uvjeti prihvatljivosti nositelja projekta, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata te postupak podnošenja prijave i odabira projekata. Također su detaljno predstavljeni obrasci i prilozi, odnosno sva dokumentacija koja je potrebna za prijavu projekta na Natječaj.

Podsjećamo zainteresirane prijavitelje da podnošenje prijava na ovaj natječaj traje od 19. kolovoza do 30. rujna 2019. godine te da sve informacije, natječajnu dokumentaciju, kao i odgovore na pitanja mogu pronaći na internet stranici LAG-a.Isto tako napominjemo da je ovaj natječaj zadnja prilika za male poljoprivrednike s područja LAG-a Mura-Drava da u ovom proračunskom razdoblju ostvare sredstva za razvoj svojih poljoprivrednih gospodarstava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5933

Reci što misliš!