Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
VIDEO I FOTO Udruga 'Najbolje z Međimurja' u Čakovcu otvorila 'Međimurski štacun'
Miroslava Novak

MEĐIMURSKI PROIZVODI NA JEDNOM MJESTU

VIDEO I FOTO Udruga 'Najbolje z Međimurja' u Čakovcu otvorila 'Međimurski štacun'

Štacun je otvorenim proglasio Matija Posavec, međimurski župan, čestitajući udruzi i OPG-ovima na ovom pothvatu, te je pozvao ljude da dođu ovdje kupiti što im treba od poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i obećao daljnju pomoć udruzi i poljoprivrednicima

Najkorisnija i najkonkretnija udruga osnovana u posljednjih dvadesetak godina u Hrvatskoj, osnovana prošle godine, Udruga 'Najbolje z Međmurja' tako je ostvarila jedan od svojih glavnih ciljeva postavljenih na osnivačkoj skupštini održanoj na imanju obitelji Hažić u Jurovčaku.

Od danas, petka, 19. srpnja potrošači i kupci iz Međimurja, kao i svi koji će to htjeti u 'Međimurskom štacunu' na adresi Trg Eugena Kvaternika 5 mogu kupiti uistinu najbolje i gotovo ekološke poljoprivredno-prehrambene proizvode i vrhunska vina.

Udruga 'Najbolje z Međimurja' u Čakovcu otvorila 'Međimurski štacun' Fotogalerija

Predsjednica udruge i autorica projekta Valentina Hažić kaže kako u Međimurskom štacunu u Čakovcu, jedinom ovakve vrste u Hrvatskoj, svoje proizvode na prodaju nude proizvodi mnogih međimurskih proizvođača. Otvorenju je prisustvovao i međimurski župan Matija Posavec.

Tako se na policama nalaze proizvodi sljedećih proizvođača: OPG Željko Trupković, Vina Preiner, OPG Ivan Borović, OPG Danijel Lovrenčić, Promess, OPG Christian Preložnjak, OPG Nedin Sarač, OPG Vjeran Dolenčić, Vinogradarstvo i podrumarstvo Alojz Tomšić, OPG Zlatko Bahun, OPG Tatjana Hažić, OPG Ivan Kovačić, OPG Matija Mesarić, OPG Mirjana Hren, OPG Goran Martinjaš, Holera, OPG Igor Hrustek, AGRA, OPG Tihomir Blažon, OPG Dario Lesjak i OPG Luka Vlahek.

Predsjenica Valentina Hažić, kaže kako ima novih kandidata za stavljanje u prodaju svojih proizvoda u 'Međimurski štacun'. Od sada više nitko neće moći reći kako u Međimurju ne može ili ne zna gdje kupiti izvorne domaće, prirodno zdrave i vrhunske proizvode, od 'črnog olja' i 'mesa z tiblice', preko meda, soka od jabuka i čipsa od jabuka do vrhunskih vina i najboljeg hrvatskog meda i medice.

'Međimurski štacun' će nedjeljom i ponedjeljkom biti zatvoren, a od utorka do petka radit će od 10 do 18 sati te subotom od 8 do 14 sati. Sva roba bit će svježa i prodavana bez posrednika, što je gotovo najbitnije.

Najnovije

Reci što misliš!