Radionica “Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT poslovanju”

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, 22. studenog organizira radionicu Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT poslovanju. Radionica će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu u trajanju od 9 do 15 sati.

Ova je radionica u istoj mjeri namijenjena postojećim poslovnim subjektima, start-upovima i onima koji razmišljaju o ostvarenju poslovnog pothvata, bez obzira na predznanje iz poduzetništva i sektora. Sudjelovanje u radionici će biti korisno svim zainteresiranim osobama koji žele proširiti svoje spoznaje, steći nove vještine i upoznati jednostavne alate putem kojih mogu pokrenuti svoju poslovnu kreativnost i povećati svoju učinkovitost.

Na radionici će polaznici imati priliku upoznati i naučiti primjenjivati tehnike kreativnog razmišljanja, a predstavit će se alati za poticanje i promicanje poslovne učinkovitosti te rješavanje problema. Veća učinkovitost i kreativnost u cjelokupnom poslovnom procesu te spoznaja o važnosti poslovnog planiranja doprinijeti će stvaranju poticajnog poduzetničkog okuženja, razotkriti prednosti i nedostatke i stvoriti nove spoznaje i mogućnosti poboljšanja na različitim razinama poslovanje – od operativne do strateške razine.

Polaznici će naučiti kako uspješno planirati i razvijati svoj poduzetnički kontinuum te spremno odgovarati izazovima brzih promjena uvjeta na tržištu, kojima je posebno izložen ICT sektor. Radionicu će voditi Sanja Ostroški, mag. međunarodne ekonomije, koja je kroz svoju karijeru stekla bogato iskustvo radeći u tvrtkama sasvim različitih djelatnosti od proizvodnih, preko uslužnih do trgovačkih, usavršavajući redovito svoje poslovne i osobne vještine i sposobnosti.

Od 2009. godine djeluje samostalno i održava treninge, edukacije i seminare iz područja poticanja (mikro) malog poduzetništva. Članica je raznih radnih skupina i asocijacija koje djeluju na području poticanja poduzetničkog okruženja te surađuje na mnoštvu lokalnih i međunarodnih projekata.

Trenerica je društvenog poduzetništva te se uvelike zalaže za poticanje društvenih inovacija i održivog razvoja. Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering i ePoslovanje. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen. Kontakt osoba za pitanja u vezi radionice i I3CT Crossborder Clustering projekta je Ivan Plačko (099 212 0581).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije