TIC Međimurje: Dani kreativnih tehnologija

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje organizira Dane kreativnih tehnologija koji će se održati 2. i 3. listopada u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec.

Tijekom dva dana bit će održana predavanja i radionice gdje će biti predstavljene tehnologije korištene u izradi multimedijalnih sadržaja i na kojima će stručnjaci iz pojedinih područja kreativnog stvaralaštva podijeliti svoja znanja i iskustva kroz praktične primjere iz prakse.

Tvrtke koje se bave izradom sličnog sadržaja dobit će priliku da prezentiranju svoje proizvode i usluge široj javnosti. Za tu namjenu osiguran je prezentacijski prostor u laboratoriju Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Za sudjelovanje na radionicama i predavanjima, kao i na javnoj prezentaciji vaše tvrtke ili organizacije možete se prijaviti putem internetske stranice.

Sva predavanja i radionice su za besplatne. Za tvrtke i organizacije koje se žele predstaviti na javnoj prezentaciji osigurati ćemo prostor u laborariju TICM-a. Broj polaznika za neke od radionica je ograničen na 20, pa stoga požurite s prijavama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije