NOVE ETIKETE

VINA OBITELJI CMREČNJAK Stara kvaliteta u novom ruhu i to s novim etiketama

U predvečerje vinskih svečanosti navezanih uz ‘Martinje’ hrvatska respektabilna vinska kuća Obitelji Cmrečnjak u Svetom Urbanu, donosi izmjene na ambalaži, točnije bocama-flašama u kojima se nalaze njihova vrhunska i kvalitetna vina.

– Nekako osjećamo kako su dosadašnje etikete na našim flašama postale monotone, pa skoro i kičaste i stoga smo odlučili zamijeniti ih novima. Što želimo rekli smo Ivanu  Goričancu i povjerili mu da napravi nešto živahno, ali jedinstveno, uz dodatak kako tata Rajko ima svoju želju za etiketu na bocu s pjenušavcem rozim.

Želja mu je ispunjena! I tako u predvečerje ‘Martinja’ i skorih božićnih, a potom i novogodišnjih blagdana naša vina na tržišta šaljemo s novim etiketama. Prva, neposredna iskustva su dobra i vjerujemo kako će tako biti i na širim razinama, rekao nam je Marko Cmrečnjak, podrumar obiteljskog podruma u kojemu nastaju najbolja vina u ovom dijelu Europe.
Kako je lijepo staru i prepoznatljivu kvalitetu vidjeti u novom ruho, novim etiketama posebnih dizajnerskih motiva i kako je lijepo natakati kapljice blažene iz njih. Za etiketu na pjenušcu Polaris brut naša najviša ocjena! Cmrečnjakovi ostaviše za uspomenu i povijest po nekoliko dosadašnjih etiketa pod kojima su njihova vina osvojila i svjetska odličja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije