Od sada Algoritam i u Lumini centru

Trgovački centar Lumini u mjesecu kolovozu svojim osebujnim programom nastavlja privlačiti posjetitelje svih dobnih skupina. Tako će svi posjetitelji moći uživati u ponudi novo otvorene prodavaonice Algoritam, koja se proteže na 268m2, i od 20. kolovoza u Akciji 3 za 2 ostvariti 44 posto popusta na pojedine naslove knjiga.

Ujedno se kupnjom knjiga, udžbenika, videoigara, školskog i igraćeg pribora i ostalih proizvoda pruža mogućnost skupljanja žigova i osvajanja raznih poklona. Osim što Lumini centar želi omogućiti obiteljima bezbrižne pripreme za nadolazeću školsku godinu i povoljnu kupnju bestsellera također je organizirao kreativnu Lumini radionicu i događanja namijenjena najmlađim posjetiteljima svakim danom za vrijeme trajanja Špancirfesta.

U sklopu uvijek upečatljivog festivala dobrih emocija, u Parku kreative, svi ekološki osvješteni kreativci imat će priliku sudjelovati u radionicama različitih rukotovorina od recikliranog materijala pod vodstvom stručnih animatora.

Organiziran je i bogat program koji će posebno razveseliti namlađe posjetitelje zahvaljujući događanju “Bajabuf” namijenjenom bebama u starosti od 12 do 18 mjeseci. Kroz iskustvo “bajabufanja” priznati koreografi Sanja i Till Fruhwald potiču neverbalnu komunikaciju u opuštenoj atmosferi između najmlađih posjetitelja i njihovih roditelja ili osoba od povjerenja.

Tako će svi prisutni imati priliku stvarati uvijek novu predstavu u kojoj – bilo da direktno sudjeluju ili svjedoče – postaju povezani kroz novi način promatranja, kretanja i komuniciranja.

Uz jedinstveno iskustvo “bajabufanja” centar Lumini organizira i besplatnu Mini Lumini igraonicu u kojo se svaki petak, subotu i nedjelju održavaju kreativne radionice uz stručno vodstvo Mini Lumini animatora.

Kao posebna pogodnost svim posjetiteljima Lumini centra i dalje je osiguran besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra radnim danom od 15:00 do 00:30 sati i vikendom od 10:00 do 02:00 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije