Međimurski obrtnici se i ove godine predstavljaju na MOS-u u Celju

Obrtnička komora Međimurske županije u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i ove je godine organizirala predstavljanje međimurskih obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu koji će se od 12. – 18. rujna održati u Celju.

Društvu od 1.600 izlagača iz Slovenije i država regije, promotivnim materijalima pridružilo se i desetak međimurskih izlagača koji promoviraju obrtništvo, tradiciju i turističke potencijale najsjevernije hrvatske županije.

Poseban naglasak ovogodišnjeg nastupa stavljen je na promociju novog, jedinstvenog proizvoda čakovečkog obrta “Studio obscura” – unikatnih zidnih satova izrađenih od gramofonskih ploča (www.soopaklox.com).

Sljedeću priliku za izlazak na inozemno tržište, međimurski obrtnici imaju već od 27. rujna do 1. listopada 2012. kada se održava Međunarodni jesenski sajam u Grazu. Detaljne informacije o nastupima na sajmovima možete saznati u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec. Kontakt osoba: stručni suradnik za informiranje i sajmove, Robert Varga (040 311 515), email okm.sajam-info@ck.t-com.hr.

Krešimir Marđetko, vlasnik obrta “Studio obscura” na sajmu u Celju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije