Zlatne kune tvrtkama Senko, PIB-extra i EKO-Međimurje

Zlatne kune, plakete HGK – Županijske komore Čakovec za najuspješnije tvrtke u Međimurskoj županiji, ove godine otišle su u ruke direktorima tvrtki Senko i PIB-extra iz Štefanca i EKO-Međimurja iz Šenkovca. Posebno priznanje za 100 godina rada pripalo je Mesnoj industriji Vajda iz Čakovca.

Priznanja najuspješnijim tvrtkama za prošlogodišnje rezultate uručili su u Hotelu Park u Čakovcu župan Ivan Perhoč, predsjednik Županijske skupštine Petar Novački i predsjednik Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Čakovec Rajko Šarić.

Tvrtka Senko proglašena je najuspješnijom malom tvrtkom, PIB-extra srednjom, dok je EKO-Međimurje najbolja velika tvrtka koja je prošle godine zabilježila rast od čak 39 posto! Sve su tri tvrtke izvozno orijentirane i ulažu velik novac u razvoj novih tehnologija.

Međimursko gospodarstvo posljednjih nekoliko godina sve je bolje pozicionirano u okviru hrvatskog gospodarstva. Gospodarstvenici ne cendraju, samo oni mogu kola krize izvući iz blata – istaknuo je R. Šarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije