Radionica u TICM-u: “Napredna informatička znanja”

Bez korištenja informatičkih tehnologija danas nije moguće opstati u poslovnom svijetu. Ukoliko se primijene na pravilan način mogu znatno doprinijeti poboljšanju učinkovitosti i smanjenju troškova poslovanja. Ipak, sama tehnologija nije dovoljna već traži kontinuirano ulaganje u edukaciju ljudi koji će ju koristiti. Kao i sva druga ulaganja u znanje zaposlenika i ova ulaganja podižu vrijednost poduzeća.

Koje informatičke alate izabrati i na koji ih način najefikasnije koristiti u poslovanju saznajte na radionici koji organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.


Radionica pod nazivom “Napredna informatička znanja” održavat će se između 9. i 15. travnja 2014. godine u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec, u kompleksu Centra znanja Međimurske županije.

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele unaprijediti svoja znanja u području korištenja softverskih alata te iskoristiti njihov potencijal za unapređenje poslovanja. Polaznici će naučiti kako odabrati softverske alate za svoje potrebe te kako ih najefikasnije iskoristiti u cilju postizanja željenih rezultata u radu.

Radionicu će voditi Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s višegodišnjim iskustvom u provedbi edukacija iz područja informacijskih tehnologija i marketinga.

Više informacija o radionici i načinu prijave dostupno je na internetskim stranicama TICM-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije