Saša Novaković novi je predsjednik Uprave Eko Međimurja d.d.

Nadzorni odbor Eko Međimurja d.d. je za novog predsjednika Uprave imenovao Sašu Novakovića, mag.inf. koji dužnost preuzima 2. lipnja, 2014. godine.

Dosadašnji predsjednik Uprave Josip Kikelj je iz osobnih razloga odstupio s dužnosti predsjednika Uprave, te će ostati na raspolaganju kao savjetnik Uprave društva. Nadzorni odbor zahvalio je Josipu Kikelju na ostvarenim rezultatima i svemu što je u posljednje četiri godine, koliko je bio na čelu kompanije, učinio za Eko Međimurje d.d.

Na svojim funkcijama kao članovi Uprave i dalje ostaju: Tomislav Radek, dipl.oec – financijski direktor i Jurica Soldat, dipl.ing. – tehnički direktor. Novi predsjednik Uprave, Saša Novaković snažno je pojačanje upravljačkog tima Eko Međimurja d.d. koji nastavlja s provođenjem poslovne politike usmjerene na rast, razvoj i širenje na nova tržišta.

Rođen je 1973., a nakon završenog Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, više od desetljeća obavljao je niz rukovodećih funkcija, a u Eko Međimurje d.d. dolazi s pozicije predsjednika Uprave Agromeđimurja d.d., dok je prije toga obavljao funkciju predsjednika Uprave Tvornice stočne hrane d.d.

Saša Novaković posjeduje veliko iskustvo na području poslovnog planiranja i razvoja strategije, te će tako svojim znanjem i upravljačkim iskustvom doprinijeti daljnjem rastu i razvoju Eko Međimurja d.d., priopćili su iz tvtke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije