Postavljanje klopo(t)ca na imanju Hažić u Jurovčaku

Na imanju Obitelji Radenka i Biserke Hažić u Jurovčaku započinju “vinogradarske svečanosti“, kojima ova vrijedna i uspješna obitelj najavljuje početak berbi grožđa. Prvo stolnih za “zobanje”, a zatim i ostalih sorti grožđa iz kojih će stvoriti kvalitetna i vrhunska vina graševinu, chardonay i traminac.

Svečanosti započinju u petak 21. kolovoza od 11 sati programom Otvoreni podrumi, a od 18 sati Vinska radionica koju su osmislile Hažićeve kćerke, sestre Tatjana i Valentina.

U subotu 22. kolovoza od 11 sati je Otvoreni podrum, a od 17 sati započinje središnji događaj Postavljanje klopo(t)ca kod obiteljskog vinograda. Započeti će Pričom o klopo(t)cu i kulturno –umjetničkom programom, a završiti će stavljanjem klopo(t)ca u rad. A njegov rad je tjerati ptice iz vinograda i vabiti posjetitelje i goste na imanje na kojem se ima što vidjeti, čuti i konzumirati.

U večernjim satima obitelj Hažić priprema zanimljiv zabavni program s nagradnim igrama, u 21 sat odlazak na After party na Klopodrom u PUB Potkova u Termama Sveti Martin.

Niz drugih radosti, zanimljivosti, gastronomije i priča očekuje ovog vikenda u Vinskoj kući Hažić u Jurovčaku, kamo iz središta Svetog Martina na Muri vozi i besplatni Turistički vlakić. Naravno i natrag kada se zadovolje sva osjetila putnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije