Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Održana radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a

Održana radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

S ciljem definiranja ciljeva, prioriteta i mjera Lokalne razvojne strategije LAG-a te prikupljanja postojećih projektnih ideja održana je druga tematska radionica 02. veljače u Strahonincu na kojoj su sudjelovali zainteresirani predstavnici sva tri sektora s područja LAG-a Međimurski doli i bregi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionicu su vodile djelatnice Regionalne razvojne agencije Međimurja, a započela je prezentacijom i raspravom o problemima i potrebama te SWOT analizi područja LAG-a Međimurski doli i bregi koja je izrađena na temelju prve radionice. Sudionicima je zatim prezentiran prijedlog ciljeva i prioriteta koji su raspravljeni i razrađeni po radnim grupama u drugom dijelu radionice.

Na kraju su sudionici pozvani na dostavljanje projektnih ideja koje se uvrštavaju u bazu Lokalne razvojne strategije LAG-a, a najavljene su i besplatne konzultacije s potencijalnim investitorima na području LAG-a.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!